VELIKA AKCIJA KURIRA: Sačuvajmo decu od najvećeg zla! DROGA JE SAMO SMRT

Roditelji, gde su vam deca? Šta rade dok ste na poslu, gde i s kim su u večernjem izlasku? Poznajete li njihove najbolje drugove, verujete li im na reč kako provode slobodno vreme, da su popili dva piva, vina ili da piju samo sokove…

Da li ste razmišljali šta u njihovom žargonu znače termini „odvalili se“, „prebili se“, „bio sam urađen“… Đavo je odneo šalu, pošto je prethodno odneo živote.

Narkomanija nije nova pošast koja hara Srbijom, bolesti zavisnosti bilo je oduvek, ali droga nikada nije bila dostupnija, tačnije, nikada nije bila jeftinija i nikada je nije bilo toliko. Nikada tako sakrivena u šarenim, naizgled naivnim, tableticama, nikada tako sveprisutna u školama, klubovima, na koncertima, splavovima i žurkama. Alarm koji moramo uključiti i objaviti rat drogama postaje prioritet nad prioritetima i jedna od najvažnijih bitaka u kojoj kao društvo moramo pobediti jer ovo zlo razara svaku poru društva, uništava čitave porodice i obesmišljava svaku ideju normalnog života.

Zato Kurir pokreće veliku akciju pod sloganom „Droga je SAMO smrt“. Akciju čiji cilj nije da proziva i etiketira već da mobiliše na jedinstveno, istrajno i odlučno NE paklu iz koga za našu decu nema povratka. Ako se tokom akcije makar svaki drugi čitalac Kurira posle objavljenog teksta maši za telefon i pita svoje dete: „Hej, gde si ti?“, mnogo smo uradili.

Opširnije na Kurir.rs

The post VELIKA AKCIJA KURIRA: Sačuvajmo decu od najvećeg zla! DROGA JE SAMO SMRT appeared first on Srbija Vesti.

VELIKA AKCIJA KURIRA: Sačuvajmo decu od najvećeg zla! DROGA JE SAMO SMRT VELIKA AKCIJA KURIRA: Sačuvajmo decu od najvećeg zla! DROGA JE SAMO SMRT Reviewed by High Broadcast on јул 05, 2018 Rating: 5

Нема коментара