E, PA BOLJE NIJE MOGLO Ako vaš auto ima OVU KILOMETRAŽU, čeka vas NEPRIJATNO IZNENAĐENJE!

Vozila koja su prešla više od 160.000 kilometara moraće dva ili više puta godišnje da idu na tehnički pregled, bez obzira na starost.

To pravilo biće uvršteno u novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju, čije će pisanje početi na jesen.

Vozači autombila starijih od 15 godina, za koja su bila predviđena dva tehnička pregleda godišnje tek su odahnuli pošto je ukinuta ova uredba koja je trebalo da stupi na snagu 5.jula, ali će ih nešto slično sačekati već od sledeće godine. Ali ne samo njih, već sve vozače čiji su automobili prešli više od 160.000 kilometara, a takva je većina i na ulicama i u prodaji.

Naime, u MUP-u već pripremaju novi zakon, u kome će jedna od novina biti upravo dupli tehnički pregledi, samo po drugačijiem kriterijumu.

Načelnik uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov objašnjava da ako Srbija želi u Evropsku uniju mora da se prilagodi uslovima.

Opširnije na Alo.rs

The post E, PA BOLJE NIJE MOGLO Ako vaš auto ima OVU KILOMETRAŽU, čeka vas NEPRIJATNO IZNENAĐENJE! appeared first on Srbija Vesti.

E, PA BOLJE NIJE MOGLO Ako vaš auto ima OVU KILOMETRAŽU, čeka vas NEPRIJATNO IZNENAĐENJE! E, PA BOLJE NIJE MOGLO Ako vaš auto ima OVU KILOMETRAŽU, čeka vas NEPRIJATNO IZNENAĐENJE! Reviewed by High Broadcast on јул 09, 2018 Rating: 5

Нема коментара