UPOZORENJE RHMZ NA VELIKE NEPOGODE U SUBOTU: Grad, grom i olujni vetar prete Srbiji! Pašće 20 mm kiše za SAMO 3 SATA

BEOGRAD – Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje za subotu za područje Srbije na grmljavinske nepogode praćene jakim pljuskom, gradom i olujnim vetrom.

Kako se navodi, sutra se na području Srbije očekuje nestabilno vreme sa uslovima za razvoj lokalnih grmljavinskih nepogoda sa jakim pljuskom (preko 20 mm za tri sata), gradom i olujnim vetrom.

Prema prognozi, sutra se očekuje promenljivo oblačno i malo svežije vreme, povremeno s kišom, pljuskovima, grmljavinom, a postoje i uslovi za razvoj lokalnih grmljavinskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom.

Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, južni i jugoistočni, do kraja dana u slabljenju i skretanju na zapadni. Najniža temperatura kretaće se od 14 do 20 C, u košavskom podrucju i do 24 C, a najviša dnevna biće od 26 do 30 C.

Opširnije na Kurir.rs

The post UPOZORENJE RHMZ NA VELIKE NEPOGODE U SUBOTU: Grad, grom i olujni vetar prete Srbiji! Pašće 20 mm kiše za SAMO 3 SATA appeared first on Srbija Vesti.

UPOZORENJE RHMZ NA VELIKE NEPOGODE U SUBOTU: Grad, grom i olujni vetar prete Srbiji! Pašće 20 mm kiše za SAMO 3 SATA UPOZORENJE RHMZ NA VELIKE NEPOGODE U SUBOTU: Grad, grom i olujni vetar prete Srbiji! Pašće 20 mm kiše za SAMO 3 SATA Reviewed by High Broadcast on јун 08, 2018 Rating: 5

Нема коментара