Snimanje serije i filma „Kralj Petar Prvi – u slavu Srbije“ odmiče punom parom

Pucnjava i gužva na Kosmaju. I to lepim povodom. Pedesetog dana snimanja ekipa filma i serije „Kralj Petar Prvi – u slavu Srbije“ snimala je scene Cerske bitke. Snimila ih je i ekipa „Dnevnika“.

Lik kralja u vreme velikih srpskih vojnih uspeha Petara Oslobodioca, poznatog i kao Stari kralj, donosi čuveni Lazar Ristovski. Produkcijski i glumački najznačajniji projekat u njegovoj karijeri.

„Ovo je izazov jer osećamo odgovornost za ovaj posao koji radimo, odgovornost za ljude koji su dali svoje živote od 1914. do 1918. godine za jednu bolju Srbiju. Naravno, sebi smo dali prostor za veliku, veliku umetničku nadgradnju. Istorijski likovi su tu i mi smo ih ispoštovali“, istakao je Ristovski.

Marinko kome je majka po kralju poslala čuvene čarape se ne razlikuje od ostalih vojnika. Tumači ga Milan Kolak koji i sam ima pretke solunce.

Opširnije na RTS.rs

The post Snimanje serije i filma „Kralj Petar Prvi – u slavu Srbije“ odmiče punom parom appeared first on Srbija Vesti.

Snimanje serije i filma „Kralj Petar Prvi – u slavu Srbije“ odmiče punom parom Snimanje serije i filma „Kralj Petar Prvi – u slavu Srbije“ odmiče punom parom Reviewed by High Broadcast on јун 13, 2018 Rating: 5

Нема коментара