„Riblja čorba“, „Aerodrom“ i „Ju grupa“ na „Bir festu“

Ovogodišnji 16. „Belgrejd bir fest“, koji će biti održan od 15. do 19. avgusta, prve večeri ponudiće muzički spektakl za sve posetioce na Ušću.

Koncert jednog od najvećih srpskih i regionalnih sastava, „Riblje čorbe“, biće uvod u petodnevno uživanje u muzici, pivu i brojnim drugim sadržajima na najvećem festivalu u Jugoistočnoj Evropi.

Povodom jubileja i koncerta na Ušću, basista „Riblje čorbe“ Miša Aleksić najavljuje rođendansko slavlje u okviru programa festivala.

„Riblja čorba“ je prošle godine na ‘Belgrejd bir festu’ započela obeležavanje 40 godina postojanja, a pravi rođendan biće 15. avgusta kada ćemo napraviti veliku žurku na ‘Bir fest’ sa set listom sastavljenom od kultnih pesama benda. Dakle, ne propustite 40. rođendan ‘Riblje čorbe’ na Bir festu“, naglasio je Aleksić.

Za dobru atmosferu na početku prvog dana festivala, pre izlaska „Riblje čorbe“ na binu, pobrinuće se gosti iz Hrvatske – rok bend „Aerodrom“, predvođen sjajnim muzičarom Juricom Pađenom.

Opširnije na RTS.rs

The post „Riblja čorba“, „Aerodrom“ i „Ju grupa“ na „Bir festu“ appeared first on Srbija Vesti.

„Riblja čorba“, „Aerodrom“ i „Ju grupa“ na „Bir festu“ „Riblja čorba“, „Aerodrom“ i „Ju grupa“ na „Bir festu“ Reviewed by High Broadcast on јун 01, 2018 Rating: 5

Нема коментара