„Orlovi“ kod Vučića, za pobedu na Mundijalu nagrada 10 miliona evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je fudbalsku reprezentaciju Srbije, stručni štab i rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije i poručio da očekuje odlične rezultate na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

„Obezbedili smo rekordne nagrade, najviše do sada“, rekao je predsednik Vučić i precizirao da pobeda „nosi“ čak 10 miliona evra.

Pohvalio je igrače, rekavši da su posle napornih sezona u svojim klubovima došli da se bore za zemlju.

„Cela Srbija, svaki građanin svim srcem će biti uz vas. Očekujem odlične rezultate. Ne volim da govorim ‘idite pa kako bude’. To ‘kako bude’ ne razumem, ako se mi takmičimo da poziciju zemlje popravimo. Verujemo u vašu, snagu, timski duh, borbenost, znanje. Hvala što volite našu zemlju, što se za nju borite“, naglasio je Vučić.

On je istakao da su obezbeđene rekordne nagrade.

„Malopre sam završio pregovore sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim i ‘ovlašćen’ sam da saopštim da će reprezentacija ako osvoji prvo mesto dobiti rekordnu nagradu svih vremena u iznosu od 10 miliona evra“, kazao je Vučić.

Ukazao je da, ako osvoje srebrnu medalju mogu da računaju na pet miliona evra, a ako prođu grupu – 500.000 evra.

Opširnije na RTS.rs

The post „Orlovi“ kod Vučića, za pobedu na Mundijalu nagrada 10 miliona evra appeared first on Srbija Vesti.

„Orlovi“ kod Vučića, za pobedu na Mundijalu nagrada 10 miliona evra „Orlovi“ kod Vučića, za pobedu na Mundijalu nagrada 10 miliona evra Reviewed by High Broadcast on јун 01, 2018 Rating: 5

Нема коментара