Nova šansa za propalu bolnicu: Srpski biznismeni ulažu pet miliona evra u RH centar „Zlatar“

Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih oblenja na istoimenoj planini biće privatizovana.

Kako je najavio Radoslav Vasiljević, predsednik opštine Nova Varoš, lokalna samouprava uz pomoć Nikole Selakovića, generalnog sekretara predsednika Srbije, pronašla je investora koji je spreman da u Rehabilitacioni centar „Zlatar“ uloži pet miliona evra, što je i procenjena vrednost bolnice.

– Radi se o domaćim investirorima koji imaju razvijen biznis u Beogradu. Dolazili su u Novu Varoš  na Zlatar, a posle toga imali više sastanaka u Vladi Srbije koja je donela zaključak da zainteresovani investitor napravi biznis plan i potom ga predoči Vladi i PIO fondu – kazao je Vasiljević.

Bolnica koja je nekada bila nosila turizma u Novoj Varoši i važila za prestižnu u lečenju kardioloških bolesti, ne radi već osam godina. Svi napori da se RH „Zlatar“ ponovo stavi u funkciju do sada nisu urodili plodom.

Opširnije na Blic Online

The post Nova šansa za propalu bolnicu: Srpski biznismeni ulažu pet miliona evra u RH centar „Zlatar“ appeared first on Srbija Vesti.

Nova šansa za propalu bolnicu: Srpski biznismeni ulažu pet miliona evra u RH centar „Zlatar“ Nova šansa za propalu bolnicu: Srpski biznismeni ulažu pet miliona evra u RH centar „Zlatar“ Reviewed by High Broadcast on јун 22, 2018 Rating: 5

Нема коментара