Fajnal-for stigao u Beograd, niko neće ulogu favorita

Učesnici završnog dela turnira Evrolige obratili su se javnosti na konferenciji za štampu koja je održana na Kalemegdanskoj tvrđavi. Treneri i po jedan igrač svake ekipe složili su se da će Fajnal-for u Beogradu biti kruna sezone i da na ovakvim turnirima nema favorita. Završnica Evrolige igra se u Štark areni od 18. do 20. maja.

Nakon uvodne reči gradonačelnika Beograda Siniše Malog i prvog čoveka Evrolige Đordija Bartomeua, koji su prezadovoljni što je baš Beograd prestonica evropske košarke ovih dana, reč su preuzeli akteri elitnog takmičenja.

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović izrazio je veliko zadovoljstvo što se baš u Beogradu održava ovaj turnir i izjavio da je poseban osećaj biti ovde.

„Veoma sam srećan što se nalazim u Beogradu, što pre svega mogu da provedem vreme sa Dimitrisom, Pablom i Šarunasom. Sigurno je da neće biti lako, najveća dilema će mi biti gde da ih izvedem večeras. Veoma sam srećan jer vidim prijatelje na Fajnal-foru“, uz osmeh je izjavio Obradović.

Opširnije na RTS.rs

The post Fajnal-for stigao u Beograd, niko neće ulogu favorita appeared first on Srbija Vesti.

Fajnal-for stigao u Beograd, niko neće ulogu favorita Fajnal-for stigao u Beograd, niko neće ulogu favorita Reviewed by High Broadcast on мај 18, 2018 Rating: 5

Нема коментара