EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati leskovački Sajam SVETSKI – Dolaze Maxi, Sport Vision, Dexico, Magaza…

Do kraja naredne godine leskovački Okrugli paviljon ili popularna „Šajkača“ zablistaće u punom sjaju, kao novi velelepni tržni centar u kojem će svoje proizvode prodavati neke od najpoznatijih brendova poput Delez (Maxi) marketa, Sport Visiona, Metroa, marka Magaza koja prodaje dečju garderobu, Dexico….

Iz kompanije „Metla komerc“, koja je kupila Leskovački sajam, uveravaju da će ovo velelepno zdanje biti obnovljeno i otvoreno do kraja naredne godine.

„Povezani smo sa jednom od najmoćnijih agencija koja posluje sa Ušćem i Delta sitijem. Oni su iskazali interesovanje da dođu u Leskovac nakon što su videli naš projekat. Idemo nekoliko koraka unapred. Jer imamo želju da taj prostor u centru grada zaista bude ne samo velelepan već od koristi našem gradu, a da leskovačkom arhitektonskom blagu vratimo stari sjaj. I što je jako bitno, za sve to imamo podršku lokalne samouprave“, poručuje direktor kompanije „Metla komerc“ Danilo Stešević.

Projekat rekonstrukcije samo „Šajkače“ košta 2 miliona 291 hiljadu evra.

Do sada se u ovom prostoru radila samo sanacija i održavanje Okruglog paviljona, a sa rekonstrukcijom će se krenuti, nadaju se novi vlasnici već za tri meseca, a „Šajkača“ će biti podeljena na dva sprata, koji će samo pojačati njenu celu konstrukciju.

Opširnije na JugMedia

The post EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati leskovački Sajam SVETSKI – Dolaze Maxi, Sport Vision, Dexico, Magaza… appeared first on Srbija Vesti.

EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati leskovački Sajam SVETSKI – Dolaze Maxi, Sport Vision, Dexico, Magaza… EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati leskovački Sajam SVETSKI – Dolaze Maxi, Sport Vision, Dexico, Magaza… Reviewed by High Broadcast on мај 10, 2018 Rating: 5

Нема коментара